Beyuna

De missie van Beyuna is om preventieve gezondheid een nieuwe dimensie te geven.

Vanuit mijn visie dat lichaam, ziel en geest verbonden zijn en invloed op elkaar hebben, vind ik het belangrijk dat ons lichaam voldoende voedings- en bouwstoffen binnen krijgt. Helaas is het bijna niet meer mogelijk om dit alleen door onze voeding te doen. En dat maakt dat gebruik maken van voedingssupplementen een onmisbare aanvulling is, om optimaal te kunnen functioneren. De natuurlijke vitamines en mineralen van worden gemaakt op basis van het clean label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft (denk aan geur, kleur, smaak, en vulmiddelen) en zijn, behalve de omega, VEGAN. Beyuna loopt voorop op het gebied van de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de Beyuna voedingssupplementen jouw persoonlijke gezonde levensstijl van binnenuit: Inside Out.

Neem eens een kijkje op de site voor meer informatie, of het online bestellen van voedingssupplementen op: https://regenbloem.beyuna.eu

De voedingssupplementen zijn ook verkrijgbaar bij praktijk Regenbloem. Ook kun je voor meer informatie over de voedingssupplementen bij mij terecht via telefoon, mail op app. Voor het afhalen van de producten is het raadzaam een afspraak te maken.

Naast voeding heeft ook het gebruik van verzorgingsproducten invloed op onze gezondheid. En omdat met name nagellak vaak een grote hoeveelheid schadelijke en hormoon verstorende ingrediënten bevat, heeft Beyuna haar assortiment uitgebreid met de mens- en milieuvriendelijke nagelverzorgingsproducten van Zoya. Zoya nagellak is the Big 10 free, is veganistisch en dierproefvrij. De Zoya lippenstift bestaat uit een crème formule die je lippen goed gehydrateerd houden, blijft 4-6 uur zitten, ook de lippenstift is dierproefvrij en vrij van lood en micorbeats (kleine stukjes plastic).

Ook aan de nagellak en lippenstift herken je Beyuna’s kijk op een gezonde leefstijl. Want volgens hun filosofie werkt gezondheid niet alleen van binnen naar buiten maar ook van buiten naar binnen: Outside in.

Ook voor het online bestellen hiervan kun je terecht op: https://regenbloem.beyuna.eu Of bij praktijk Regenbloem.

Kijk ook eens voor meer informatie op: https://www.whatsbehindthedots.com/

Terug naar website