Enkele recensies

“Ik denk nog regelmatig aan onze gesprekken terug en heb er echt van genoten. Echt contact wat mij heeft geholpen een stukje bewustzijn te vergroten.”

“Tijdens een moeilijke zoektocht naar wie ik nu eigenlijk ben kwam ik terecht bij jou. Wat voelde het vanaf het begin af aan vertrouwd en ging het al snel de diepte in omdat bleek dat ik mijn jeugd met alles wat daarin gebeurd is nooit goed heb verwerkt. Wat ben ik dankbaar voor de gesprekken met jou en dat ik heb mogen leren dat ik Gods geliefde kind ben. Nu ik een tijd verder ben mag ik zeggen. Er is een toekomst vol van hoop. Dat heeft God aan ons beloofd.”

“Naast het feit dat Erna een goed werkende vorm van therapie heeft gekozen blijkt ook nog eens dat ze die uitstekend weet te beheersen. Ze is rustig en geconcentreerd in haar aanpak, vraagt goed door en geeft ruimte om zelf tot nieuwe inzichten te komen. Het mooie van haar aanpak is dat ze je niet alleen handvaten geeft om aan je problemen te werken, maar juist ook nieuwe ervaringen laat opdoen die helend werken. Ze is ook nog eens gewoon een plezierig mens!”

In mijn zoektocht naar een coach kwam ik bij Erna uit. We hadden een prettige intake en we besloten samen een traject te starten. Haar ervaring en de verschillende methodieken die ze gebruikt hebben mij echt een stuk verder geholpen. Ik kijk terug op een periode van groei, mede dankzij Erna.

“Ik heb de coaching als heel fijn ervaren en het heeft me weer de goede weg op geholpen toen het eerst voelde alsof ik geen kant op kon.
Heel erg bedankt voor alles!”

Terug naar website